Αϊβαλής \ Και μαζί και μόνος..


Πριν μερικούς μήνες ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Βασ. Αιβαλής, επισημοποίησε την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων. Εκεί δήλωσε πως κατέρχεται ως ανεξάρτητος, παρότι , όλοι γνωρίζουν, πως είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.Μάλιστα σ΄εκείνη την εκδήλωση όπου έγινε στα γραφεία της Ενώσεως Συντακτών, είχε παρουσία όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Η αντίφαση αυτή δεν σχολιάστηκε ευμενώς καθώς όλοι ξέρουν στην πόλη την πολιτική αναφορά του καθένα. Έκτοτε ο κ. Αιβαλής ξεκίνησε επαφές με φορείς, παρατάξεις και κόσμο δηλώνοντας παντού πως είναι ανεξάρτητος.


Πριν εκδηλωθεί επίσημη στήριξη από τον πολιτικό του χώρο ( αυτό θα γίνει αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές) ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της υποψηφιότητάς του. Εδώ υπάρχει το παράδοξο, το κόμμα που ανήκει ο υποψήφιος Αιβαλής – πιθανόν για λόγους τακτικής – μένει αδιάφορο όπου αντίπαλο κόμμα ανακοινώνει πρώτο τη στήριξή στελέχους του.


Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι, στο διάστημα των τελευταίων μηνών, ο ΄΄ανεξάρτητος΄΄ Βασ. Αιβαλής, παρευρίσκεται σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος είχε θερμούς εναγκαλισμούς με τον Τσίπρα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην Πάτρα και μίλησε στο κλειστό της Περιβόλας. Το ίδιο έπραξε ο Αιβαλής όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα.


Χτες που ο Ανδρουλάκης ήταν στο Αγρίνιο, από κοντά και ο Αιβαλής. Το ΄βράδυ γινόταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα για την παρουσίαση βιβλίου του Τσακαλώτου, παρών κι ο Αιβαλής. Αυτή η τακτική, το πρωί είμαι στις εκδηλώσεις ΠΑΣΟΚ και το βράδυ σε αυτές του ΣΥΡΙΖΑ δε νομίζουμε πως έχουν πολιτική λογική. Και πάντως, όταν θες να το΄χεις δίπορτο δεν δηλώνεις ΄΄ανεξάρτητος΄΄ !

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου