Χαλαρός μαθητής για Πανελλήνιες: «Για την εμπειρία ήρθα, ωραία ήταν, το Σάββατο δεν θα δώσω πάω για δουλειά» (vid)Ο υποψήφιος τόνισε πως δεν ήθελε να περάσει απλά του φάνηκε ωραία η εμπειρία.

Πρώτη ημέρα Πανελλήνιων εξετάσεων για τα Επαγγελματικά Λύκεια σήμερα (1/6) και οι μαθητές εξετάστηκαν στο μάθημα των νέων Ελληνικών. Σχεδόν σε όλες τις σχολικές χρονιές που οι μαθητές δίνουν εξετάσεις υπάρχουν εκείνοι που -αν και δεν θα έπρεπε- αγχώνονται υπερβολικά και οι άλλοι που είναι αρκετά χαλαροί.

Από τους χαλαρούς, ήταν και ένας μαθητής του ΕΠ.ΑΛ της Καλαμαριάς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ δηλώνοντας πως πήγε για την εμπειρία, ο οποία και του άρεσε.


Στο 2:56


«Εντάξει, εύκολα ήταν, εγώ για πλάκα πιο πολύ πήγα να γράψω, αλλά εντάξει εύκολα ήταν. Έγραψα τα μισά θέματα, τα άλλα μισά δεν τα έγραψα. Το θέμα της έκθεσης ήταν για τον εθελοντισμό. Έγραψα ό,τι ήξερα. Κάτι έγραψα. Το Σάββατο πάω για δουλειά. Μετά θα δώσω τα άλλα, τα ειδικότητας. Δεν ήθελα να περάσω, για την εμπειρία ήρθα. Ωραία εμπειρία», τόνισε ο μαθητής.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου