Φωτογραφίες: Στην Ερμού ο Μητσοτάκης – «Ο κόσμος ήταν πιο “ζεστός” απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα»Στην οδό Ερμού βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μία μέρα πριν τις εκλογές  και λίγο πριν τον καθιερωμένο καφέ με τους δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός, ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομίλησε με κόσμο και φωτογραφήθηκε με τουρίστες.

Μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο “ζεστός” απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα».

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ έγινε σε κατάστημα της Ερμού, με θέα την Ακρόπολη, σε χαλαρό κλίμα και χωρίς πολιτικές αναφορές. 


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου