Φράχτης – Έβρος / Το απίστευτο τρολάρισμα Τέλλογλου στον σύμβουλο του πρωθυπουργού που πανηγύριζε

Με μια φωτογραφία από φράχτη στη Μύκονο που έχει αποκλείσει την παραλία απάντησε ο δημοσιογράφος στον Αλέξη Πατέλη για τον φράχτη στον Έβρο

Οδιευθυντής του οικονομικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης, έκανε μια πανηγυρική ανάρτηση στο Twitter για τον φράχτη στον Έβρο με αφορμή το επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Πατέλης, ανήρτησε μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη να περπατά στον φράχτη του Έβρου με σχόλιο τεσσάρων λέξεων: «Η Ελλάδα έχει σύνορα».

Άμεση και ξεκαρδιστική ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου στον διευθυντή  του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού. Ο δημοσιογράφος, που υπενθυμίζεται είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, απάντησε τον Αλέξη Πατέλη, ταγκάροντας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με μια φωτογραφία από φράχτη στη Μύκονο που «κόβει» την παραλία και μια μόνο λέξη ως απάντηση στην Ελλάδα που έχει σύνορα: «Σίγουρα».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου