Τσαπανίδου για Σκέρτσο / Απάντησε ως εκπρόσωπος των εταιρειών δημοσκοπήσεων – Κρύβουν ξανά τον Μητσοτάκη  1’

«Τις ειρωνείες δε για «συστημικά» ΜΜΕ και «ελίτ των ολιγοπωλίων» μόνο από έναν άνθρωπο του ΣΕΒ, όπως ο κ. Σκέρτσος τις περιμέναμε»

Μια καθαρή απάντηση για το ντιμπέιτ δεν λάβαμε, σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου  αναφερόμενη στην απάντηση του Ακη Σκέρτσου στα τρία αιτήματα που κατέθεσε για τα debate και τις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών.

«Απ’ ό,τι φαίνεται αναζητούν δικαιολογία για να κρύψουν τον κ. Μητσοτάκη για άλλη μια φορά», σημειώνει με νόημα.

ADVERTISEMENT

Σε ανακοίνωσή της η Πόπη Τσαπανίδου υπογραμμίζει ότι «στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για κανόνες διαφάνειας κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Σκέρτσος δεν απάντησε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά ως εκπρόσωπος των εταιρειών δημοσκοπήσεων».

Απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για κανόνες διαφάνειας κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Σκέρτσος δεν απάντησε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά ως εκπρόσωπος των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Η κυβέρνηση που δεν κάλεσε ποτέ τον ΣΕΔΕΑ να παρέμβει για τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών του δημοσκόπου του Μαξίμου, κ. Γεράκη, μιλάει τώρα για αντιεπιστημονική και αντιδεοντολογική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τις ειρωνείες δε για “συστημικά” ΜΜΕ και “ελίτ των ολιγοπωλίων” μόνο από έναν άνθρωπο του ΣΕΒ, όπως ο κ. Σκέρτσος τις περιμέναμε. Περιμέναμε όμως και μια καθαρή απάντηση για το ντιμπέιτ. Δεν τη λάβαμε. Απ’ ό,τι φαίνεται αναζητούν δικαιολογία για να κρύψουν τον κ. Μητσοτάκη για άλλη μια φορά.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου