Τσακαλώτος σε Λοβέρδο / Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευσηΟ Ανδρέας Λοβέρδος που δεν εξελέγη στις προηγούμενες εκλογές έσκιζε τα ιμάτια του ότι κάνει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τα γέλια Τσακαλώτου

Πληρωμένη απάντησε πήρε ο Ανδρέας Λοβέρδος από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αναξιόπιστη αντιπολίτευση.

Ο υποψήφιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ με ύφος πως οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στη χώρα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και από τη θέση της αντιπολίτευσης και όχι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που την έχει στηρίξει όσο κανείς την τελευταία τετραετία αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις στο κόμμα του, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός χορηγός του 41% της Νέας Δημοκρατίας».

Με το γνωστό καυστικό του χιούμορ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μην μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του ρώτησε τον Ανδρέα Λοβέρδο, «κ. Λοβέρδο ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;».

«Τα συμφέροντα θέλουν ΠΑΣΟΚ για αντιπολίτευση», απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και αναφέρθηκε στην «αντιπολίτευση» του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να ρωτάει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «εσείς είστε ο καταπέλτης εναντίον της Νέας Δημοκρατίας;» με τον Ανδρέα Λοβέρδο να έχει χάσει την ψυχραιμία του και να επιμένει κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος γελώντας απευθύνθηκε και στο πάνελ, «εσείς έχετε ακούσει τον κο Λοβέρδο και θεωρείτε ότι είναι καταπέλτης εναντίον της ΝΔ;»

Δες στο26:19

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου