Τσίπρας: Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η παραίτηση -Τι είπε για Αχτσιόγλουην παραίτηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ωστόσο, είπε ότι επικράτησε η σκέψη πως δεν πρέπει να λιποτακτήσει.

Στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τη βαριά ήττα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μιλώντας στη Μάρα Ζαχαρέα, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η παραίτηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα κρυφτώ, δεν είμαι μηχανή. Είμαι άνθρωπος. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η παραίτηση. Για ώρες και για μέρες. Όταν ξεπέρασα το σοκ, όμως, θεώρησα ότι δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω».


Για το εάν η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να δεχθεί μια γυναίκα επικεφαλής κόμματος και πρωθυπουργό, με αφορμή και τη φημολογία πως θα δώσει το «δαχτυλίδι» του ΣΥΡΙΖΑ στην Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:

«Είχαμε τη Φώφη Γεννηματά και παλαιότερα η Αριστερά. Για πρωθυπουργό το εύχομαι. Θα ήταν μια σημαντική αλλαγή και καινοτομία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το κρίσιμο δεν είναι να έχουμε μια γυναίκα, αλλά ποια πολιτική θα εφαρμόσει η γυναίκα. Το εύχομαι».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου