Τσίπρας στα Χανιά / Στις 21 Μαΐου θα κάνει ξαστεριά – Ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει οριστικά το Μαξίμου
Οι πολλοί θα κάνουν έξωση στον κύριο Μητσοτάκη και στη Μητσοτάκη ΑΕ από το Μέγαρο Μαξίμου σε λίγες ημέρες τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά

Έρχεται η ξαστεριά της αλλαγής ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από το κατάμεστο από κόσμο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά και τόνισε ότι οι πολλοί θα κάνουν έξωση στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 21 Μαΐου. «Είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε νικητές» ανέφερε και σημείωσε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται και πολεμούν με όλα τα μέσα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αντίπαλο δέος της διαπλοκής, της διαφθοράς, της κατάληψης του κράτους, του κομματισμού, της εύνοιας για τα μεγάλα συμφέροντα.

Πιστεύω όμως βαθιά, ότι αν πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση της αλλαγής και της δικαιοσύνης. Αν ο καθένας από μας γίνει η αλλαγή και η δικαιοσύνη που θέλουμε για την πατρίδα. Αν αντιτάξουμε τη λογική την ευαισθησία, τα επιχειρήματα, την επιμονή, τότε καμιά προπαγάνδα, καμιά πλαστή πραγματικότητα, καμιά προβοκάτσια, δεν θα ανακόψει το ρεύμα της αλλαγής» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στο δίλημμα της εκλογικής μάχης, σημειώνοντας: «Δικαιοσύνη παντού, ή προνόμια για λίγους. Δημοκρατία ή οικογενειοκρατία. Αλλαγή ή Μητσοτάκης»

Ο Αλέξης Τσίπρας φώναξε «ως εδώ με την αλαζονεία. Ως εδώ με την αδιαφορία. Ως εδώ με τη κοροϊδία. Γιατί τι άλλο πέρα από κοροϊδία, να βγαίνει σε προεκλογικό σποτ ο πρωθυπουργός που κυβερνά 4 χρόνια τώρα, και ρήμαξε το ΕΣΥ, αποτελείωσε το κράτος, συρρίκνωσε το εισόδημα, και να τάζει: Καλύτερους μισθούς ξανά, αποτελεσματικό κράτος, και Δημόσια Δωρεάν Υγεία;

Είναι σα να βγαίνει ο λύκος και να υπόσχεται ότι θα φυλάει περισσότερα πρόβατα. Ως εδώ, λοιπόν με την εξαπάτηση των Ελλήνων. Ως εδώ και με την εξαπάτηση των Κρητικών».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου