Τσίπρας – Πάτρα / Σάλπισμα νίκης – «Βούλιαξε» η πλατεία Γεωργίου (βίντεο και φωτογραφίες)Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν με την δυναμική συμμετοχή τους παλμό και αέρα νίκης για τις κάλπες της 21ης Μαΐου

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στην Πάτρα με την πλατεία Γεωργίου να «βουλιάζει» από πολίτες που πήγαν να ακούσουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Αποτέλεσε άλλωστε τον τελευταίο σταθμό της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος έστειλε απόψε από την πόλη της Αχαΐας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν με την δυναμική συμμετοχή τους παλμό και αέρα νίκης για τις κάλπες της 21ης Μαΐου. Οι πολίτες υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σημαίες, χειροκροτήματα, καπνογόνα και συνθήματα.

«Χθες η Αθήνα αποφάσισε, σήμερα η Πάτρα σφραγίζει το συμβόλαιο αλλαγής (…) Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή την συγκλονιστική συγκέντρωση. Αυτό το σάλπισμα της νίκης που δίνετε σήμερα εδώ από την δημοκρατική Αχαΐα» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας. 
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου