Τσίπρας για Μητσοτάκη / Γελάω με τον τρόπο που προσπαθεί να αποφύγει το debate (βίντεο)

«Και όλοι μαζί, αλλά και οι δύο μας. Γιατί αύριο το πρωί ο ένας από τους δυο θα κερδίσει. Αν ήταν να κερδίσει κάποιος τρίτος, ας ερχόταν και ένας τρίτος»

Για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμετρηθούν οι δυο τους σε ένα προεκλογικό debate, κάτι που ο πρωθυπουργός αποφεύγει.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δέχτηκε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του Μητσοτάκη ότι «επιδιώκει σύγκριση και όχι σύγκρουση» και πως ο ίδιος δέχεται να γίνει ένα τηλεοπτικό debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.«Γελάω με τον τρόπο που προσπαθεί, σαν ο διάολος το λιβάνι – αυτός που μιλάει για σύγκριση και λέει το δίλημμα των εκλογών είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας” – αρνείται να κάτσουμε σε ένα τραπέζι οι δυο μας και να συγκριθούμε. Και να καταθέσουμε τις θέσεις μας, τις προτάσεις μας. Διαρκώς ξεφεύγει».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου