Τσίπρας για Γεωργούλη: Δεν υπάρχουν «ναι μεν αλλά» σε θέματα έμφυλης βίας – Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη

«Είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες», τόνισε από το Λαύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωκοινοβουλευτική του ομάδα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο στο οποίο περιόδευσε σήμερα.

«Ο μέχρι χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για κάτι πολύ σημαντικό. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη. (…) Για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών», τόνισε αρχικά ο κ. Τσίπρας. «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται», πρόσθεσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή – «Υπήρχε φήμη από τον Ιούνιο του 2022»

Να επιστρέψει την έδρα του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από τον ανεξάρτητο πλέον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, όπως του διαμηνύθηκε κατά πληροφορίες, από χθες, οπότε και γνωστοποιήθηκε το αίτημα άρσης της ασυλίας του από τις βελγικές εισαγγελικές αρχές.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου