ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Αφαίρεσε 30 πινακίδεςΦαίνεται πως η επιστολή Πελετίδη για τα διπλοπαρκαρισμένα και η ανακοίνωση ότι η Τροχαία είναι υπεύθυνη για το κυκλοφοριακό, έφερε γρήγορα αποτελέσματα. Ολες τις προηγούμενες ημέρες ήταν συνεχείς οι επιχειρήσεις της Τροχαίας Πατρών στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παραβατικότητας οδηγών οχημάτων.Μέσα σε μία εβδομάδα (Από της Δευτέρα 22 έως την Κυριακή 28 Μαΐου)  στο πλαίσιο των πυκνών περιπολιών της για την αντιμετώπιση του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης, η Τροχαία βεβαίωσε 135 παραβάσεις σε διπλή σειρά ενώ αφαιρέθηκαν 30 πινακίδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δρακόντεια μέτρα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει όμως να τονιστεί πως το διαχρονικό κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πάτρας ναι μεν θέλει αστυνόμευση, ωστόσο δεν λύνεται μόνο με τροχονομικές παρεμβάσεις και επίδοση κλήσεων ή αφαίρεση πινακίδων. Κάποια στιγμή θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους παράγοντες της πόλης.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου