Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Όθωνας Ηλιόπουλος και Έλενα Ακρίτα στις πρώτες θέσειςΤα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου Επικρατείας για τις επικείμενες εκλογές έκανε, το απόγευμα της Παρασκευής, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Στις πρώτες θέσεις έχει τον καθηγητή Γενετικής του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα αλλά και τον πρώην υπουργό Άμυνα και Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη. Επίσης όπως αναμένονταν στην τέταρτη θέση βρίσκεται και η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου και ακολουθεί η πολιτικός μηχανικός Τζένη Λειβαδάρου και ο καθηγητής Μικροβιολογίας Θανάσης Τσακρής.

Στην όγδοη θέση η νομικός και πρώην στέλεχος της Κομισιόν Ζωρζέτα Λάλη. Στην ένατη θέση ο επιχειρηματίας Στέφανος Κασσελάκης και στην δέκατη η Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Στην ενδέκατη θέση ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, πολιτικός μηχανικός, γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


Στη δωδέκατη, η Νατάσα Ρωμανού, ερευνήτρια στη Μοντελική Ωκεανογραφία και το Κλίμα της NASA, συμβεβλημένη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Στη δέκατη τρίτη θέση ο Όμηρος Πουλάκης ηθοποιός με ξεχωριστή δράση στο χώρο του πολιτισμού, ενεργός στο κίνημα Support Art Workers.

Στη δέκατη τέταρτη η Δώρα Τσαμπάζη, δημοσιογράφος με μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.

Και στην τελευταία τιμητική θέση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, βουλευτής και πρώην υπουργός Επικρατείας

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου