Το… προεκλογικό αυτοκίνητο του Κυριάκου ΜητσοτάκηΓια τις μετακινήσεις του στις προεκλογικές του υποχρεώσεις ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί ενα ιδιαίτερο αυτοκίνητο…

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών πυκνώνουν όπως και δημόσιες εμφανίσεις τους.

Για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το όχημα που καλείται να ανταποκριθεί σε αυτή την αποστολή είναι μία μαύρη BMW X5.

Η BMW είναι θωρακισμένη και… στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια στον Πρωθυπουργό. Είναι ένα αυτοκίνητο που προστατεύει, όπως έχουν όλοι πολιτικοί ηγέτες των χωρών του κόσμου…

Παράλληλα οι δυνατότητές της είναι κορυφαίες σε ό,τι αφορά την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, έχοντας όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού για την αποφυγή ατυχημάτων.

Το SUV είναι άνετο και διαθέτει πλήρη ψηφιακή διασύνδεση στους επιβάτες του.

Η συγκεκριμένη BMW είναι ένα μοντέλο του 2013 και διαθέτει ενισχυμένο πλαίσιο, με τις επιφάνειες του αμαξώματος και τα τζάμια ασφαλείας να μπορούν να αντέξουν ακόμα και επίθεση με βαριά όπλα, σε αντίθεση με τις συμβατικές X5.

Λόγω αυτού, η BMW X5 Security Plus ζυγίζει αρκετά περισσότερο από μια συμβατική X5, αν και η BMW αποφεύγει να ανακοινώσει ακριβώς το πόσο. Παρόλα αυτά, η ανάρτηση, τα φρένα και τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας είναι εξελιγμένα ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επιπλέον, ο κινητήρας V8 TwinPower των 450 ίππων και 650 Nm που βρίσκεται κάτω από το καπό, δε δυσκολεύεται να την κινήσει αξιοπρεπώς.


Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει και άλλες επιλεγμένες προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στην ευρύτερη Αττική, πάντα στο πίσω κάθισμα της θωρακισμένης BMW X5.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου