Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» τον Παραστατίδη για τον ΕΝΦΙΑ -Ο ίδιος κάνει λόγο για μονταζιέραΣε διευκρινίσεις προχώρησε το ΠΑΣΟΚ μετά την τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του Στέφανου Παραστατίδη, ο οποίος μίλησε για μονιμοποίηση του ΕΝΦΙΑ και ενίσχυση φόρων κληρονομιάς και γονικών παροχών.

Μετά από μια σειρά δηλώσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έβαλαν φωτιά αποκαλύπτοντας ένα σχέδιο φοροεπιδρομής και προκαλώντας ανάλογο σάλο και συζήτηση, σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Στέφανος Παραστατίδης τοποθετήθηκε επί του θέματος βάζοντας στο επίκεντρο τώρα τον ΕΝΦΙΑ, το φόρο κληρονομίας και τις γονικές παροχές.

ΠΑΣΟΚ: Θέση μας η προοδευτική μείωση του ΕΝΦΙΑ


Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του «αδειάζει» ουσιαστικά τον κ.Παραστατίδη και αναφέρει ότι δεν υπάρχει στο πρόγραμμά του πρόταση για αύξηση του ΕΝΦΙΑ, ενώ αντίθετα θέση του κόμματος είναι η προοδευτική του μείωση.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει:

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πουθενά στο πρόγραμμα του δεν μιλά για αύξηση του ΕΝΦΙΑ.Θέση μας είναι η προοδευτική του μείωση.Με προτεραιότητα την προστασία των πιο αδύναμων Ελλήνων και της μεσαίας τάξης.Όπως άλλωστε προτείνουμε για τους φόρους, που κυρίως πλήττουν τη μεσαία τάξη και τους ευάλωτους  όπως είναι η μείωση έμμεσων φόρων, η μείωση φόρων στη μισθωτή εργασία και η μείωση φόρων στις οικογένειες με παιδιά».

Για μονταζιέρα κάνει ο λόγο ο Στέφανος Παραστατίδης


Στη συνέχεια με ανάρτηση στο facebook ο κ. Παραστατίδης αναφέρει πως τα ΜΜΕ προχώρησαν στη γνωστή «μονταζιέρα» καθώς αυτός μίλησε για ενίσχυση άμεσων φόρων και όχι συγκεκριμένα του ΕΝΦΙΑ.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος αναφερόταν σε ενίσχυση του φόρου γονικής παροχής και όχι του ΕΝΦΙΑ. Σημείωσε, δε, πως ο ΕΝΦΙΑ δεν θα καταργηθεί.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου