Τι περιέχει η τσάντα με τα αναμνηστικά δώρα που θα λάβουν σήμερα οι 300 της ΒουλήςΣτις 6 το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία της Βουλής των 24 ωρών, ή των δύο ημερών, που προέκυψε από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής 21 Μαϊου.

Οι 300 βουλευτές θα ορκιστούν το απόγευμα, όπου καθήκοντα προεδρεύοντος θα έχει ο πρώτος αντιπρόεδρος της προηγούμενης βουλής δηλαδή ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Καθώς η Βουλή, αφού αύριο το πρωί εκλέξει το προεδρείο της ακολούθως θα διαλυθεί για να προκηρυχθούν εκ νέου εκλογές, ουσιαστικά θα διαρκέσει μια ημέρα έχει ήδη ετοιμαστεί ένα μικρό αναμνηστικό για τους 300 που θα ορκιστούν σήμερα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Βουλή θα δωρίσει στους 300 βουλευτές της μια τσάντα με αναμνηστικά λευκώματα και βιβλία.

Οι τσάντες με τα αναμνηστικά είναι ήδη τοποθετημένα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Φωτογραφίες: Τα αναμνηστικά δώρα που θα λάβουν οι 300 βουλευτές
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου