Τι έκρυβε η συνάντηση Κατσιφάρα -ΑμβροσίουΟι παλιές γνωριμίες δεν ξεχνιούνται ,και από θεσμικές θέσεις μάλιστα, αυτή του πρώην Περιφερειάρχη και πρώην Αιγιαλείας,. Έτσι οι δύο Άνδρες συναντήθηκαν πριν από δέκα ημέρες σε καφέ πλησίον του παλιού λιμανιού στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στήριξη του Αμβροσίου στην αναμενόμενη υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα για τον Δήμο της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες , κοινή συνισταμένη των δύο ανδρών ήταν ότι πρέπει να τελειώνουμε με τον Πελετίδη από τον Δήμο.

Άλλωστε ο Αμβρόσιος δεν κρύβει το αντικομουνιστικό του μένος, όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Από την πλευρά του Κατσιφάρα, είναι γνωστή η αποδοχή που έχει και σε κομμάτι των δεξιών ψηφοφόρων, ενώ πληροφορίες λένε ότι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βλέπουν την υποψηφιότητα Κατσιφάρα να έχει πιθανότητες να απειλήσει τον Πελετίδη στον δεύτερο Γύρο.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου