Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε και έπεσε ξανά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης video


Νέο ατύχημα είχε ο Τζο Μπάιντεν με πολλούς να εγείρουν τα ερωτήματα σχετικά με την ηλικία του προέδρου των ΗΠΑ.

Ακόμα ένα απρόοπτο είχε ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς εκτός από τις γκάφες στις οποίες υποπίπτει συχνά πυκνά μπερδεύοντας ονόματα συνεργατών του ή και πόλεων, δεν λείπουν και τα ατυχήματα.

Αυτή τη φορά ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα θέλει να διεκδικήσει τη δεύτερη θητεία του στις προεδρικές εκλογές του 2024 έπεσε κατά την τελετή αποφοίτησης στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αφού παρέδωσε και το τελευταίο δίπλωμα πήγε να αποχωρήσει από την τελετή ωστόσο κάπου σκόνταψε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Αμέσως έσπευσαν κοντά του οι συνεργάτες του και οι άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας οι οποίοι τον βοήθησαν να σηκωθεί, με τον ίδιο να φαίνεται καλά και χωρίς να χρειαστεί επιπλέον βοήθεια κάθισε στη θέση του, δείχνοντας να μην έχει τραυματιστεί.

Μάλιστα μόλις στάθηκε όρθιος ο Μπάιντεν έδειξε έναν μαύρο σάκο με άμμο που βρισκόταν στην εξέδρα, υποδεικνύοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος της πτώσης του.


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου