Τα έσπασαν -Κρανιδιώτης: «Στηρίζω Μητσοτάκη» -Τζήμερος: «Ψήφο στη ΝΔ; Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο»Αιχμές κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος δήλωσε στήριξη στη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, άφησε ο μέχρι πρότινος πολιτικός του συνοδοιπόρος Θάνος Τζήμερος.

Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης ηγούνταν του κόμματος Εθνική Δημιουργία, το οποίο, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Βουλή, αποσύρθηκε από τη μάχη της 25ης Ιουνίου. Μάλιστα, ο Θάνος Τζήμερος παραιτήθηκε από την προεδρία του κόμματος Δημιουργία Ξανά, τελειώνοντας και το εγχείρημα του συνασπισμού «Εθνική Δημιουργία».

Κρανιδιώτης: Θα στηρίξω ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου
Από την πλευρά του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτησή του, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουνίου, καλώντας τους φίλους του να πράξουν το ίδιο.

«Στις ερχόμενες εκλογές θα στηρίξω τη ΝΔ με στόχο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα μπορεί χωρίς εξαρτήσεις να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, φορολογικές, διοικητικές, για την ευημερία της χώρας. Θα ψηφίσω ΝΔ και καλώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου να το κάνουν, αφού σκεφτούν και αποφασίσουν ως ελεύθεροι πολίτες, διότι επιπλέον πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο επανεξοπλισμός της χώρας, η υλοποίηση της Ειδικής Αμυντικής Συμφωνίας με τη Γαλλία και η νέα Αμυντική Συμφωνία με τις ΗΠΑ, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με ”επαναδιαπραγμάτευση” ή και ακύρωση», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του Θάνου Τζήμερου


Η δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη προκάλεσε την αντίδραση του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος του επιτέθηκε μέσω Twitter.

«Ψήφο στη ΝΔ; Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!

Τη στρατηγική της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ την εξέφραζε ο πρόεδρός της, δηλαδή ο γράφων. Τονίζαμε ότι ήμασταν αυτό που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι η ΝΔ. Αλλά δεν ήταν. Η ΝΔ μεταλλάχθηκε συν τω χρόνω (όχι μόνο επί Κ.Μ.) σε ένα λαϊκίστικο, μπλε, ΠΑΣΟΚ, διεφθαρμένο, με πελατειακούς μηχανισμούς, αλαζονικό, φορομπηχτικό, που έχει επιβάλει ένα καθεστώς απόλυτου ελέγχου των ΜΜΕ, τρομοκρατίας των διαφωνούντων, που τιμάει τους αγώνες της αριστεράς και αγοράζει ψήφους μοιράζοντας λεφτά και φεσώνοντας τα παιδιά μας. Θέλαμε να “κρατάμε τα γκέμια της ΝΔ” με την απειλή της καταψήφισης των νομοσχεδίων, για να ξεκινήσουμε το ξήλωμα της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς.

Ο “σοφός λαός” προτίμησε να δώσει ποσοστό αυτοδυναμίας στη ΝΔ για να συνεχίσει τη σοσιαλιστική επιδρομή σε κάθε παραγωγικό Έλληνα, αφαιμάσσοντάς τον με φόρους και πνίγοντάς τον με την τερατώδη γραφειοκρατία, που απλώς ψηφιοποιήθηκε εν μέρει.

Ο Φαήλος και αρκετοί άλλοι “άστεγοι” εκλογικά θεωρούν πως αυτή την 4ετία οι ευνουχισμένοι ασπόνδυλοι γαλαζαίοι θα κάνουν ό,τι δεν έκαναν την προηγούμενη. Εγώ δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν το διαγούμισμα των φόρων των πολιτών, ως κομματικό λάφυρο, και την άλωση του κράτους από τον κομματικό στρατό. ΔΕΝ πρόκειται να τους βοηθήσω σ’ αυτό.

Δεν θα ψηφίσω ΝΔ ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο.

Θα προτιμήσω ένα μικρό κόμμα, που θα αναδεικνύει τη σημασία της παραγωγής για την έξοδο από την κρίση. Παραγωγής, όχι με κυβερνητική πατρωνία, όπως την φαντάζεται ο Άδωνις, αλλά με φιλελευθεροποίηση της Οικονομίας. Ανάμεσα στα μικρά κόμματα, εκεί θα ψάξω για το μη χείρον».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου