Τα «έσπασαν» Κασιδιάρης-Κανελλόπουλος: Κατεβάζουν αυτόνομα τα κόμματά τουςΕξελίξεις στην υπόθεση της συμμετοχής στις εκλογές του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής ΑυγήςΗλία Κασιδιάρη με το κόμμα «Έλληνες», καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «έσπασαν» οριστικά με τον επίτιμο αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, που θα αναλάμβανε την προεδρία στο κόμμα Κασιδιάρη.


Όλα δείχνουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να κατεβάσει το κόμμα του στις εκλογές αυτόνομα και το ίδιο θα πράξει και ο Κανελλόπουλος.

Το πρωί της Τρίτης μέχρι και την Τετάρτη θα υποβάλλουν στην εισαγγελία Αρείου Πάγου και στο υπουργείο Εσωτερικών ο Ηλίας Κασιδιάρης το έμβλημα του κόμματός του «Έλληνες» (επιχειρώντας «ηρωική έξοδο») και ο πρώην αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Τάσος Κανελλόπουλος το έμβλημα του δικού του κόμματος «ΕΑΝ», με το οποίο μάλιστα θα συνεργαστούν το «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα» του Νίκου Νικολόπουλου και το κόμμα «Ελεύθερη Πατρίδα» του Θεσσαλονικιού καθηγητή Νίκου Βασιλειάδη.

Πλέον αναμένεται η απόφαση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει εάν μπορεί ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής να είναι υποψήφιος.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου