Τέμπη / Η συγκλονιστική απάντηση αδερφού θύματος στο προεκλογικό σποτ Μητσοτάκη«Ναι, εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου»

Με ένα κείμενο 44 λέξεων, ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών κονιορτοποιεί το εκλογικό δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο σποτ που είδε χθες Δευτέρα (24/4) το φως της δημοσιότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θέτουν στους πολίτες το δίλημμα «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά». 

Και ήταν το σύνθημα αυτό που οδήγησε τον Βαγγέλη Βλάχο στο να διαλύσει με μια ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι τη μακαριότητα κυβέρνησης και ΝΔ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος απαντά: «Ναι εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του αδερφού του τραγικού θύματος των Τεμπών

«”Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά”
Η λογική πλάνη του ψευδούς διλήμματος.
Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και στις 28/2/23 στα #Τεμπη_εγκλημα και τελικά αποφάσισαν “πάμε και όπου βγει”.Ναι εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου».
Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου