Σωματεία και φορείς έκαναν «έξωση» στα funds που πήγαν να κλείσουν μαγαζί μικροεπαγγελματία (Βίντεο)Πέταξαν έξω τους κλητήρες από το μαγαζί και απέτρεψαν την έξωση μιας επαγγελματία στον Αγιο Ελευθέριο στην Αθήνα, σωματεία, φορείς και κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν αμέσως στο σημείο! Δυνάμεις του ΚΚΕ από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της γυναίκας που απειλήθηκε με έξωση!


Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν με δυναμική παρέμβαση του Συλλόγου Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών – Εμπόρων Δήμου Αθήνας και κατοίκων της περιοχής του Αγίου Ελευθερίου Αθηνών, κατοίκων αλλά και δυνάμεων του ΚΚΕ, «έδιωξαν» τους δικαστικούς κλητήρες και αστυνομικούς που έφτασαν στο μαγαζί επαγγελματία προκειμένου να την βγάλουν από το κατάστημά της. 

Σημειώνεται πως η ενοικιάστρια του καταστήματος, που δεν έχει οφειλές, απειλήθηκε με έξωση από τους δικαστικούς που έφτασαν στο μαγαζί συνοδεία αστυνομίας γιατί η ιδιοκτησία του ακινήτου πέρασε σε fund. 

Είναι αδίστακτοι, ακόμα και με υπηρεσιακή κυβέρνηση, και μπροστά στη διασφάλιση των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τραπεζών και funds, ξεσπιτώνουν κόσμο, πετάνε συναδέλφους από τα μαγαζιά ακόμα και προεκλογικά» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου επαγγελματιών Α’ Αθήνας Βασίλης Δήμας, που κάλεσε σε ετοιμότητα τους επαγγελματίες της περιοχής «γιατί θα ξαναέρθουν»


ΠΗΓΗ:902

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου