ΣΥΡΙΖΑ: Σφάζονται για τον χρόνο του Συνεδρίου -Τέλη Φεβρουαρίου προτείνει ο Κασσελάκης, Νοέμβριο ζητά η Ομπρέλα


Σε υψηλούς τόνους συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να μετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Η σύγκρουση νεοπροεδρικών και εσωκομματικής αντιπολίτευσης (Ομπρέλα, 6+6 κλπ) εστιάζεται κυρίως στον χρόνο του Συνεδρίου του κόμματος. Η εισήγηση της πλευράς Κασσελάκη ήταν να διεξαχθεί μετά τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ η αντιπολίτευση θέλει το Νοέμβριο όπως είχε συμφωνηθεί προεκλογικά στην τελευταία ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν το θέμα μπει σε ψηφοφορία, ωστόσο η σύγκρουση είναι ορατή χωρίς να διαφαίνεται τάση υπαναχώρησης σε καμία πλευρά.

Το στίγμα των διαθέσεων της εσωκομματικής αντιπολίτευσης έδωσε πριν τη συνεδρίαση η Ομπρέλα με ένα κείμενο -φωτιά κατά των θέσεων Κασσελάκη για μια σειρά ζητήματα: Από τις απόψεις του για τον ΣΕΒ μέχρι τη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου