ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ / «Ως εδώ» στην ακρίβεια – Το νέο προεκλογικό σποτΣτο νέο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτονται τα ψέματα του πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησής για την ακρίβεια

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το νέο προεκλογικό σποτ το οποίο αυτή τη φορά αφορά στην ακρίβεια Μητσοτάκη.

Στο βίντεο αποκαλύπτονται τα ψέματα του πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησής. Ειδικότερα, βλέπουμε τον Κ. Μητσοτάκη στην αρχή του δυσθεώρητου κύματος ακρίβειας να δηλώνει ίχνος ντροπής ότι οι αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι της τάξης των 2 ευρώ.

Στη συνέχεια προβάλλονται οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης και τα ψέματά τους σε σχέση με την ακρίβεια και τις υψηλότατες τιμές στα προϊόντα, ενώ δεν θα μπορούσε να είναι εκτός η κυνική φράση του Στ. Πέτσα ότι «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει».

Τέλος το βίντεο να καταλήγει με τη φράση του ΣΥΡΙΖΑ «ως εδώ».

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου