ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ / Ενωτικό το κλίμα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου υπό τον Αλέξη ΤσίπραΕπί τάπητος τα νέα δεδομένα και οι αλλαγές στη στρατηγική που θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα 

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό τον Αλέξη Τσίπρα και σε συνεργασία με τον Πολιτικό Σχεδιασμό του κόμματος. Η συνεδρίαση γίνεται με το κλίμα να είναι ενωτικό.

Ο πρόεδρος του κόμματος που ήδη από χθες το βράδυ (21/5) ανακοίνωσε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα αλλαγές στη στρατηγική και στον προσανατολισμό του κόμματος ενόψει των δεύτερων εκλογών. 

Στελέχη του κόμματος αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης της Πολιτικής Γραμματείας και στη συνέχεια της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επισημαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη χθεσινή του δήλωση σημείωσε ότι  «Οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου.  Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη». 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου