ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / «Δεν είμαστε το ίδιο» – ΝΔ και Μητσοτάκης κάλυπταν ακόμα και παιδοβιαστέςΤο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτε ίσες αποστάσεις κράτησε, ούτε «ναι μεν αλλά» είπε, ούτε κάλυψε κανέναν, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Σκληρή απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε κυβέρνηση και ΝΔ μετά τη συντονισμένη τοξική επίθεση κυβερνητικών παραγόντων με ψέματα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Γεωργούλη.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι η αθλιότητα της ΝΔ δεν έχει όριο καθώς η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη και ακαριαία «καμία συγκάλυψη, είμαστε με τα θύματα».

ADVERTISEMENT

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για αισχρή εκμετάλλευση μιας γυναίκας που είχε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίησή της και στη συνέχεια εξαπολύει σφοδρά πυρά επισημαίνοντας ότι ούτε ίσες αποστάσεις κράτησε, ούτε «ναι μεν αλλά» είπε, ούτε κάλυψε κανέναν, ούτε εξαπατημένος δήλωσε. «Αυτά τα έκανε η ΝΔ, ο κος Μητσοτάκης και υπουργοί του, για πλείστες περιπτώσεις, ακόμη και παιδοβιαστών, όπως ο κος Λιγνάδης ή ο στενός συνεργάτης του κου Μητσοτάκη, κος Νίκος Γεωργιάδης, για τον οποίο έσπευσαν ακόμη και ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο διακεκριμένα στελέχη της ΝΔ». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη και ακαριαία «καμία συγκάλυψη, είμαστε με τα θύματα». Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τολμούν να πουν το ίδιο;
 Η αθλιότητα της ΝΔ δεν έχει όριο. 
Ως εδώ όμως, με την αισχρή κομματική εκμετάλλευση μιας γυναίκας που είχε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίησή της.
Πρώτα ο κος Γεωργιάδης, αργότερα τα φιλικά σε αυτή ΜΜΕ, χθες ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα, προσπαθούν να αξιοποιήσουν πολιτικά μια προσωπική υπόθεση, που όλους μας έχει σοκάρει και για την οποία η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακαριαία και ξεκάθαρη.
Αλήθεια όμως τι ακριβώς ισχυρίζονται;
Ότι γνωρίζαμε την καταγγελία, όταν η ίδια η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι ουδείς γνώριζε, ούτε η ίδια η οικογένειά της;
 Και ποιο είναι το μπούμεραγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο με θράσος μίλησε χθες ο κος Μητσοτάκης;
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ούτε ίσες αποστάσεις κράτησε, ούτε «ναι μεν αλλά» είπε, ούτε κάλυψε κανέναν, ούτε εξαπατημένος δήλωσε.
 Αυτά τα έκανε η ΝΔ, ο κος Μητσοτάκης και υπουργοί του, για πλείστες περιπτώσεις, ακόμη και παιδοβιαστών, όπως ο κος Λιγνάδης ή ο στενός συνεργάτης του κου Μητσοτάκη, κος Νίκος Γεωργιάδης, για τον οποίο έσπευσαν ακόμη και ως μάρτυρες υπεράσπισης στο δικαστήριο διακεκριμένα στελέχη της ΝΔ.
Δεν είμαστε το ίδιο.
Εμείς είμαστε με τα θύματα και όχι με τους θύτες.
Από όπου και αν προέρχονται.
Αυτή είναι η διαφορά μας.
Καμία συγκάλυψη, καμία σκιά.
Για όλες τις υποθέσεις.
Δικαιοσύνη για όλους.
Δικαιοσύνη παντού.
Αν τολμούν, ας το πουν και αυτοί.». 

Αυγή Newsroom

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου