ΣΥΡΙΖΑ για ΠΑΣΟΚ / Δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τουςΜετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ «βεβαίως» θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ

«Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τις δηλώσεις στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλεγείσα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Μελίνα Αποστολάκη σε συνέντευξή της όχι μόνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, αλλά διαβεβαίωσε ότι «βεβαίως» θα το κάνει σε περίπτωση που μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν προκύψει αυτοδυναμία.

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Μπατζελή η οποία επίσης δεν απέκλεισε το σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ μετά τις δεύτερες κάλπες.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Μετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ «βεβαίως» θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ. 

Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους. 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου