Συναυλία για τα θύματα των Τεμπών – Συγκίνησε ο πατέρας της Φραντζέσκας, ερμήνευσε δικό της τραγούδιΠολύ δυνατές στιγμές σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστύχηματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μύλου σε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση μνήμης για τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα.

Ο Δημήτρης Μπέζας, πατέρας της Φραντζέσκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα τραγούδησε κομμάτι της κόρης του “Three years later”, στο οποίο 20χρονη η είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική και συγκλόνισε στη σκηνή.


Απόψε δεν είναι μια βραδιά για πολλά λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ είπε ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου