Συμπαράταξη Νίκου Νικολόπουλου με τον Κυριάκο ΒελόπουλοΠροφανώς ο Νίκος Νικολόπουλος θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση, μάλλον στο ψηφοδέλτιο της Αττικής

Συμπαράταξη με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Ελληνική Λύση για τις εκλογές της 25ης Μαΐου, ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «264 υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος υπέγραψαν δήλωση συστράτευσης με τον Κυριάκο Βελόπουλο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του για συστράτευση.

Προφανώς ο Νίκος Νικολόπουλος θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση, μάλλον στο ψηφοδέλτιο της Αττικής.

Αντίθετα η προσπάθεια των Π.Εμφιετζόγλου και Κ.Μπογδάνου για συνεργασία με την Ελληνική Λύση  με τοποθέτησή τους σε εκλόγιμη θέση, δεν τελεσφόρησαν.

Ο βασικός λόγος είναι ότι αν η Ελληνική Λύση είναι στην επόμενη Βουλή, θα εκλέξει 9-11 βουλευτές με το νέο σύστημα και τρεις βουλευτές (Ν.Νικολόπουλος, Π.Εμφιατζόγλου και Κ.Μπογδάνος, θα καταλάμβαναν περίπου το ένα τρίτο των εδρών, βγάζοντας εκτός μάχης ισάριθμους νυν βουλευτές.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου