Συγκλονιστικό βίντεο: Παλαιστίνιος γιατρός καταρρέει όταν βλέπει στο νοσοκομείο νεκρούς τον πατέρα και τον αδελφό του


Τουλάχιστον 2.808 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 10.859 έχουν τραυματιστεί στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

Σπαρακτικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνοντας τον αδιανόητο πόνο ενός Παλαιστίνιου γιατρού, ο οποίος ενώ εργαζόταν στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα στη Γάζα, είδε νεκρούς τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Οι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Ο γιατρός φαίνεται να ξεσπάει σε λυγμούς, ενώ οι γύρω του τον αγκαλιάζουν και προσπαθούν να τον πάρουν μακριά και να τον ηρεμήσουν.


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε από πλευράς του ότι έχουν απομείνει λιγότερες από «24 ώρες νερού, ηλεκτρισμού και καυσίμων» στη Γάζα πριν από την «καταστροφή» και αν δεν φτάσει βοήθεια, οι γιατροί δεν θα έχουν παρά να «ετοιμάζουν πιστοποιητικά θανάτου». Πηγή: www.rosa.gr

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου