Στις 18:30 στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Νίκος ΑνδρουλάκηςΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα μεταβεί σήμερα στις 18:30 στο Προεδρικό Μέγαρο για την παραλαβή της τρίτης διερευνητικής εντολής.

Ανδρουλάκης: Θα παραδώσει αμέσως τη διερευνητική εντολή
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο κ. Ανδρουλάκης θα παραδώσει αμέσως τη διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις.

Το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τη δεύτερη διερευνητική εντολή, ωστόσο δεν την παρέλαβε, καθώς -όπως είπε- «δεν προκύπτει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης».

Την πρώτη διερευνητική εντολή είχε παραλάβει χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επικοινώνησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ενημέρωσε ότι καταθέτει τη διερευνητική εντολή που έλαβε για σχηματισμό κυβέρνησης.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου