Στην Πάτρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από κάθε γωνιά της γης!


Στα ύψη έχει εκτοξευτεί το ενδιαφέρον για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στην Κατηγορία IQFOIL, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η διοργάνωση είναι Open και επί της ουσίας θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες από ΗΠΑ, Κίνα, Νέα Ζηλανδία, Αρούμπα, Αυστραλία, Αλγερία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Μεξικό, Περού, Σιγκαπούρη, Βραζιλία, Αργεντινή μέχρι και από την Ταϊβάν!

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 38 χώρες και οι αθλητές με τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 250. Μάλιστα ήδη στην Πάτρα έχουν αφιχθεί μέλη της Κινεζικής αποστολής και άμεσα ξεκίνησαν προπονήσεις για να προσαρμοστούν στις συνθήκες.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 14 Μαΐου από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Παγκόσμια Κλάση IQFOIL, την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και το test event έχει προγραμματιστεί για 28-30 Απριλίου.

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ «ΜΕΣΑ»

Φόρμα Εθελοντή για το iQFoil 2023 European Championships / Volunteer Form

Σε αυτή την φόρμα μπορείτε να δηλώσετε την πρόθεσή σας να είστε εθελοντής στο 2023 iQFoil Open European Championships  που θα διεξαχθεί  στην Πάτρα (Ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο) από τις 6/5/2023 έως και τις 14/5/2023, καθώς στο Trial iQFoil Event που θα διεξαχθεί στο ίδιο σημείο, από τις 27/4/2023 έως και τις 30/4/2023 / In this form you can indicate your intention to volunteer at the 2023 iQFoil Open European Championships to be held in Patras (Porto Rio Hotel) from 6/5/2023 to 14/5/2023, as well as at the Trial iQFoil Event to be held in the same place, from 27/4/2023 to 30/4/2023.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου