Στην Κουζίνα Αγάπης τα παιδιά του Αετού Ρίου

Ένα μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας ,έστειλαν τα παιδιά από τις Ακαδημίες του Αετού Ρίου που επισκέφθηκαν την Κουζίνα Αγάπης ,έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, που με περίσσια φροντίδα επικεντρώνει όλη τη προσοχή στην παρασκευή φαγητού ,για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου που απέδειξαν για μια ακόμα φορά, ότι αθλητισμός και κοινωνικές ευαισθησίες είναι ταυτόσημες έννοιες ,επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Κουζίνας Αγάπης ,μαζί με μια ομάδα παιδιών από τις Ακαδημίες του συλλόγου ,και ετοίμασαν τα παραδοσιακά Λαζαράκια και έγραψαν ευχές προς τις οικογένειές που στηρίζονται από την οργάνωση Φωτεινό Αστέρι. Ενώ παρέδωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων που είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσαν οι άνθρωπο της Κουζίνας Αγάπης, για να ευχαριστήσουν τα παιδιά και το Σύλλογό του Αετού.

Μια αγκαλιά παιδιά ξεχύθηκαν στην Κουζίνα Αγάπης …..πλημμύρισε χαρούμενες φωνούλες, μυρωδιές μα και πολύ αγάπη…. μια αγάπη, που δεν σταμάτησε πουθενά, Η δυνατή παιδική ομάδα ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ, μας επισκέφτηκε στον χώρο μας και με την βοήθεια των εθελοντών μας, ζύμωσε και δημιούργησε τα πιο όμορφα, τα πιο νόστιμα Λαζαράκια!!!!! Ήταν όλα υπέροχα, νοιώσαμε όλοι παιδιά, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και αισθανθήκαμε την ελπίδα να μεγαλώνει πιο πολύ από ποτέ……μια ελπίδα…..όταν οι ευχές, που γράφτηκαν από τους μικρούς μας φίλους για τα παιδιά του Φωτεινού Αστεριού, ήταν πραγματικά βγαλμένες από την ψυχή τους, αληθινές και ουσιαστικές!!!!! Ευχαριστούμε…….

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου