Σπρωχτό «διπλό» της απαράδεκτης Κηφισιάς στην Αγυιάα να χαλάσει το ποδόσφαιρο και το παιχνίδι ήρθε η… πρωτοπόρος Κηφισιά στην Αγυιά και το πέτυχε.

Η δήθεν καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος προβόκαρε από το πρώτο λεπτό με αποτέλεσμα στο φινάλε σε ένα γκολ δημιούργημα του απαράδεκτου διαιτητή Κατσικογιάννη, να πάνε να πανηγυρίσουν επιδεικτικά μπροστά στην κερκίδα της Παναχαϊκής.

Μαγική εικόνα νίκη 2-1 για την Κηφισιά επί της Παναχαϊκής στην 26η αγωνιστική της Super League 2,  παρουσία και του αρχιδιαιτητή Μπένετ που αποδοκιμάστηκε.

Ιδού οι σκηνές ντροπής από τους απαράδεκτους παίκτες της Κηφισιάς.


Αποδοκιμασίες στον Μπένετ από τους φιλάθλους της ΠαναχαϊκήςΤις έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της Παναχαϊκής δέχθηκε ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη.

Μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε τα πυρά από τους φιλάθλους της Πατρινής ομάδας.

Mάλιστα, οι διοικούντες της Παναχαϊκής ζήτησαν και την συνδρομή της Αστυνομίας, προκειμένου οι άνθρωποι της διαιτησίας να αποχωρήσουν χωρίς πρόβλημα.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου