Σκούρα τα πράγματα για τον «εθνοσωτήρα» ΕμφιετζόγλουΔυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, καθώς εργαζόμενοι στη «Μηχανική ΑΕ», αιτούνται πτώχευσης της εταιρείας λόγω οφειλών, όπως δείχνουν οι καταχωρήσεις στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ).

Και αν η πρώτη περίπτωση «έκλεισε», με τον εργαζόμενο Χ.Κ. να εξοφλείται (σ.σ. σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Μηχανικής ΑΕ) και να γλιτώνει η εταιρεία τα χειρότερα, υπάρχει μία η οποία είναι σε εκκρεμότητα, καθώς υπάρχει κλήση για  επαναφορά αίτησης πτωχεύσεως του εργαζόμενου Α. Ρ. η οποία εκδικάζεται στις 10 Μαΐου 2023 (σ.σ. κατόπιν αναβολής).

Όλα αυτά, την ώρα που ο 86χρονος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ονειρεύεται πολιτική σταδιοδρομία και οι πληροφορίες για κατάσχεση και εκπλειστηριασμό ακινήτων της οικογένειας Εμφιετζόγλου λόγω χρεών, ολοένα και αυξάνονται.

Τα προβλήματα για τον Εφιετζόγλου ,είναι ιδιαίτερα πιεστικά και στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα την Πάτρα όπου δραστηριοποιείτε με έργα του Δημοσίου, εκεί που οι Πατρινοί αναφέρουν για τον Εμφιετζόγλου, ‘ότι χρωστάει όπου μιλάνε Ελληνικά.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου