Σε απόγνωση ο Μητσοτάκης, επιστράτευσε ακόμα και τον Καρατζαφέρη!


Η απόλυτη κατάντια για τον δήθεν «αυτοδύναμο», που ζητά στήριξη από τον… κύριο 0,7%, που τον εχει αποβάλει η ιστορία«Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη» στην… κυριολεξία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μεγαλόπολη, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αρκαδία.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με καταγωγή από την Αρκαδία και, πιο συγκεκριμένα, από το χωριό Ποταμιά του Δήμου Μεγαλόπολης, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της εκεί επίσκεψης του -απερχόμενου- πρωθυπουργού.

Και ο τελευταίος δεν έχασε, φυσικά, την ευκαιρία να έχει έναν θερμότατα εναγκαλισμό μαζί του, καθώς, εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, αναζητά απεγνωσμένα συμμάχους, μπας και εξασφαλίσει την… πολυπόθητη «αυτοδυναμία» (εδώ γελάμε).

Ακόμη κι αν ο εν λόγω -δυνητικός- σύμμαχος αποτελεί κάποιον που οι ψηφοφόροι έχουν στείλει οριστικά και αμετάκλητα στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας! 

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου