«Ρε κάνε ένα ντιμπέι!» – Η ατάκα του θρυλικού Αλέφαντου videoΜε αφορμή την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποδεχθεί την πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για ντιμπέιτ μεταξύ τους ,ας θυμηθούμε μια από τις ατάκες του αξέχαστου προπονητή Νίκου Αλέφαντου, που έμειναν στην ιστορία, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2015.


Ήταν τότε που ο Αντώνης Σαμαράς, λίγο πριν χάσει τις εκλογές, είχε προκαλέσει αντιδράσεις επειδή αρνούνταν να προχωρήσει σε τηλεμαχία, με τον Αλέφαντο να οργίζεται στον αέρα του ΑΡΤ και να τον καλεί να προχωρήσει σε… ντιμπέι.

«Τι κωλώνεις ρε Σαμαρά; Ντιμπέι κάνε αύριο το πρωί… Ντιμπέι ρε! Τι φοβάσαι; Θα βγεις ντιμπέι με το ζόρι! Δεν θα κάνεις εκλογές χωρίς ντιμπέι!» έλεγε ο Αλέφαντος σε μια από τις παρεμβάσεις του που που έμειναν στην ιστορία.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου