Ρεσιτάλ κυνισμού από Γεραπετρίτη για τον εργάτη που σκοτώθηκε στο Πέραμα!
«Δεν ήμασταν κυβέρνηση όταν έγινε το ατύχημα – Το Πέραμα ψήφισε ΝΔ»

Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση που ανέλαβε πριν λίγες μέρες επιρρίπτει τις ευθύνες για το εργατικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Με απίστευτο κυνισμό, ο Γιώργος Γεραπετρίτης απαντώντας σε ερωτήσεις της Α. Γιάμαλη στο Kontra για τα θέματα εργασιακής ασφάλειας, έσπευσε να θυμίσει ότι οι πολίτες στο Πέραμα ψήφισαν ΝΔ, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν ήταν κυβέρνηση όταν συνέβη το ατύχημα!

Ακολουθεί ο διάλογος:

ΝΓ: Ο εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι δεν πάνε μετά το απόγευμα ή τα ΣΚ για ελέγχους.

ΓΓ: Το καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν ζητήματα που να έχουν να κάνουν με την πληρότητα ή την επιμέλεια των ελέγχων. Αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα είναι αυτονόητο ότι θα προσπαθήσουμε να τα μετριάσουμε όταν θα έρθουμε και αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός να έρθουμε στην κυβέρνηση. Διότι το δυστύχημα αυτό συνέβη ενόσω δεν ήμασταν εμείς στην κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση το κρίσιμο είναι οπωσδήποτε να ενισχυθεί η εργασιακή ασφάλεια και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μείζων προτεραιότητα.

Στο 30:38Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου