«Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» το νέο όνομα του κόμματος Εμφιετζόγλου


Η ανακοίνωση του κόμματος


Σε αλλαγή του ονόματος προχωρά το κόμμα Εμφιετζόγλου προκειμένου να συμμετάσχει χωρίς πρόβλημα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το κόμμα θα φέρει από δω και στο εξής το όνομα του ιδρυτή της «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Πατριωτική Ένωση θεωρεί απολύτως νόμιμη την ονομασία και το έμβλημά μας και απαράδεκτη, παράνομη την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Χρέος μας όμως είναι να επιλέξουμε μια ονομασία για τις επόμενες εκλογές που δεν θα μπορεί κατά κανένα τρόπο να απορρίψει ο Άρειος Πάγος ούτε οι μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη – Ντόρας – Γεραπετρίτη.

Όθεν επελέγη το όνομα:Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Σημειώνεται ότι όταν δικαιωθούμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα επανέλθει και το «Ήλιος της Βεργίνας» και το «Πατριωτική Ένωση».

-Ο-Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Άρειος Πάγος έκανε αποδεκτή την προσφυγή κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» για ονοματοκλοπή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα.

Γιατί του άναψε «κόκκινο» ο Άρειος Πάγος δεν «πέρασε»

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου «έκοψε» το κόμμα Πατριωτική Ένωση των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τις εκλογές, λόγω του ονόματός του, αλλά και του σήματός του.

Εις βάρος του κόμματος είχε κατατεθεί προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Εμφιετζόγλου και Μπογδάνος του «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το κόμμα που κατέθεσε την προσφυγή.

Από την άλλη ο Άρειος πάγος αποφάσισε πως το σήμα της Πατριωτικής Ένωσης, που ήταν το αστέρι της Βεργίνας είναι εθνικό σύμβολο και, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου