Προχωρούν τα μεγάλα έργα ανάπλασης στις νότιες γειτονιές της ΠάτραςΣτα έργα ανάπλασης που είναι σε εξέλιξη στις νότιες γειτονιές του Δήμου Πατρέων περιόδευσε σήμερα (Τετάρτη 17 Μάη) ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μελά, την Πρόεδρο του Νοτίου Διαμερίσματος Άννα Πελεκούδα, τον διαμερισματικό συμβούλο, Δημήτρη Μπούσια και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το μεγάλο έργο της Ανάπλασης των Ζαρουχλεΐκων, που είναι σε εξέλιξη και το νέο έργο κατασκευής πεζοδρόμων και ανακατασκευής πεζοδρομίων στο Νότιο Διαμέρισμα και σε περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνεΐκων.


Η περιοδεία έγινε στο τμήμα του έργου Ανάπλασης στην οδό Αιδηψού, στην περιοχή Ψάχου και στους καθέτους πεζόδρομους, καθώς και στην περιοχή του Ψαροφαΐου, στην οδό Κρήτης, από την Ακρωτηρίου έως το 11ο Γυμνάσιο, όπου έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή των πεζοδρομίων και κατασκευή πεζοδρόμων.


Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στην περιοχή περιμετρικά του 32ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Γυμνασίου όπου γίνεται ανακατασκευή των πεζοδρομίων, ώστε να εξυπηρετούνται και οι ανάγκες προσβασιμότητας τυφλών και ατόμων με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος διαπίστωσε την πορεία των εργασιών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς δημότες στις περιοχές που επισκέφθηκε. 


Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου