Προαστιακός : Νέα ταλαιπωρία έμεινε πάλι !Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Προαστιακού που πήραν το τραίνο από την Πάτρα για Ρίον, στις πέντε το απόγευμα

Όταν το τραίνο έφθασε στην Κανελλοπούλου σταμάτησε λόγω βλάβης, και σε σημείο όπου δεν υπήρχε σταθμός , με τους επιβάτες εγκλωβισμένους στα βαγόνια, χωρίς να τους ενημερώνει κανείς για το τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθεί το δρομολόγιο.

 Στο σημείο έφτασε προληπτικά η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.Τελικά μετά από ώρα αποβιβάστηκαν στην στάση Παναχαϊκής και δύο επιβάτες κατέβηκαν.. με κρίση πανικού.

Σχεδόν μετά από μια ώρα , το δρομολόγιο των πέντε έφθασε στο Ρίον στις έξι !!

Όπως έχουν κατά καιρούς επισημάνει οι εργαζόμενοι της ΤΡΕΝΟΣΕ οι ελλείψεις σε ανταλλακτικά, αλλά και σε επισκευές είναι τεράστιες ,και απο την επίσημη εταιρεία ακούνε μόνο ευχολόγια !!

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου