Πολίτης στον Πύργο τα «έχωσε» στον ΜητσοτάκηΞινή του βγήκε η προεκλογική βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πύργο, αφού τα «άκουσε» από πολίτη για την άθλια διαχείριση της Κεραμέως με τις Σχολές στην περιοχή.

Ο πολίτης αφού πλησίασε τον πρωθυπουργό και του έσφιξε το χέρι, του είπε με στόμφο: «Κύριε Πρωθυπουργέ να σας αναφέρω και τις σχολές που μας κλέψατε… εσείς τις κλέψατε… Μπράβο σας κύριε Πρωθυπουργέ!».

Αμήχανος ο Μητσοτάκης απάντησε:  «Δεν τις κλέψαμε εμείς… και το μέλλον δεν είναι μόνο οι σχολές… και για το δρόμο (Πάτρα – Πύργος)» είπε και τράπηκε σε φυγή ενώ ο πολίτης επέμεινε: «Ποιος τις πήρε; (τις σχολές)… η κυρία Κεραμέως!».

Ο Μητσοτάκης όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του iliaenimerosi, είχε ήδη φροντίσει να γίνει «καπνός», ενώ άτομο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού σπεύδει να μπει μπροστά τον πολίτη και του σηκώνει το χέρι για τον σταματήσει.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου