Πολάκης σε Χατζηνικολάου / «Γι’ αυτό δεν κάνεις αγωγή;» – Τα νέα ερωτήματα

Απαντήσεις από τον Νίκο Χατζηνικολάου ζητάει ο Παύλος Πολάκης, σχετικά με τη ρύθμιση των χρεών των εταιριών του δημοσιογράφου

Ανάρτηση έκανε η Παύλος Πολάκης, με την οποία, ζητάει απαντήσεις από τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά την ρύθμιση των χρεών, που έχει κάνει στις εταιρίες του. Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, δεν έστειλε καμία αγωγή και ούτε ένα απλό «εξώδικο». Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής Χανίων επανέρχεται και θέτει το εξής κρίσιμο ερώτημα «ισχύει ότι η εταιρεία Real Media AE (της οποίας είσαι συνιδιοκτήτης και ασκείς ο ίδιος τη διοίκηση μέσω του αδελφού σου), για συνολικά χρέη 10.192.297€ (και όχι μόνο 5εκ., όπως είχα ρωτήσει στις 29.3.2023 που δεν είχα συμπεριλάβει τα χρέη και των άλλων ασφαλιστικών φορέων) πλήρωσε στον ΕΦΚΑ  την πρώτη από τις 240 δόσεις στις 30 Μαρτίου;».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης αναρωτιέται, εάν ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρεί «αποδεικτικό στοιχείο τη δήλωση του «αδιευκρίνιστου» Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέλαβε (προφανώς αυτόκλητα και για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας…) την υπεράσπισή σου, λέγοντας ότι “ο ίδιος είδε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται»  

ADVERTISEMENT

Παράλληλα, για τις παρεμβάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής Χανίων θέτει τρία σημαντικά ερωτήματα  «με ποια ιδιότητα ο υπουργός [Υπ]ανάπτυξης διαβεβαιώνει δημόσια για χρέη ιδιωτικών εταιρειών; Είναι αναπληρωτής του κ. Πιτσιλή; Είναι εφοριακός ή υπάλληλος του ΕΦΚΑ και το είπε μετά από επίσημο έλεγχο; Έχει διορισθεί ορκωτός λογιστής στις συγκεκριμένες εταιρείες ή υποκαθιστά αυτοβούλως τις ελεγκτικές Αρχές και τη Δικαιοσύνη»;

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Προσοχή- Προσοχή!!! Γιατί θα πάμε μέχρι τέλους…

Έγκριτε κύριε Νίκο Χατζηνικολάου:

περίμενα μέχρι σήμερα το απόγευμα να υλοποιήσεις όσα είχες δημόσια αναγγείλει/δεσμευθεί/απειλήσει πως θα έκανες από την προηγούμενη εβδομάδα (φωτό 1).

Ωστόσο, δεν έστειλες καμία αγωγή! Ούτε καν ένα απλό εξώδικο…

Και βέβαια δεν απάντησες ΠΟΤΕ σε όλα όσα σε ρώτησα, απλά επαναλαμβάνεις μονότονα πως “τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται” (φωτό 2), χωρίς όμως να δημοσιεύεις κανένα αποδεικτικό στοιχείο!

Εκτός κι αν θεωρείς αποδεικτικό στοιχείο τη δήλωση του “αδιευκρίνιστου” Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ανέλαβε (προφανώς αυτόκλητα και για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας…) την υπεράσπισή σου, λέγοντας ότι “ο ίδιος είδε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται” (φωτό3.)

Αλήθεια με ποια ιδιότητα ο υπουργός [Υπ]ανάπτυξης διαβεβαιώνει δημόσια για χρέη ιδιωτικών εταιρειών; Είναι αναπληρωτής του κ. Πιτσιλή; Είναι εφοριακός ή υπάλληλος του ΕΦΚΑ και το είπε μετά από επίσημο έλεγχο; Έχει διορισθεί ορκωτός λογιστής στις συγκεκριμένες εταιρείες ή υποκαθιστά αυτοβούλως τις ελεγκτικές Αρχές και τη Δικαιοσύνη;;;

Η απλώς, κύλησε ο «τέντζερης» του θαυμαστή του Παττακού και βρήκε το «καπάκι» του μαθητή του Αβέρωφ;;

Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα και ρωτάω το εξής:

Ισχύει ότι η εταιρεία Real Media AE (της οποίας είσαι συνιδιοκτήτης και ασκείς ο ίδιος τη διοίκηση μέσω του αδελφού σου), για συνολικά χρέη 10.192.297€ (και όχι μόνο 5εκ., όπως είχα ρωτήσει στις 29.3.2023 που δεν είχα συμπεριλάβει τα χρέη και των άλλων ασφαλιστικών φορέων)

 Πλήρωσε στον ΕΦΚΑ την πρώτη από τις 240δόσεις στις 30 Μαρτίου 2023;

(Σε βοηθάω, βάζοντας τον πίνακα με τα συνολικά χρέη και τους Αριθμούς Μητρώου Οφειλέτη της REAL MEDIA AE και το πόσο της πρώτης δόσης φωτο 4)

Με άλλα λόγια:

ισχύει ότι η εταιρεία πλήρωσε για πρώτη φορά, αφότου “πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη”;;;

Γι’ αυτό δεν κάνεις αγωγή και δεν δημοσιεύεις τα στοιχεία;;;

ΥΓ: Άδωνη Γεωργιάδη, εμείς όταν λέμε “Δικαιοσύνη Παντού”, το εννοούμε, χωρίς εξαιρέσεις και εκπτώσεις! Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται από όλους. Και όλοι πρέπει να υφίστανται τις κυρώσεις του, όταν δεν τον τηρούν. Είτε λέγονται Νίκος, είτε Ανδρέας, είτε Παύλος,είτε Αδωνης!!

Κατάλαβες “αδιευκρίνιστε” ποια είναι η διαφορά μας;

Και τώρα εξήγησε και απολογήσου ΕΣΥ για τα εξής:

1) Ποιους αφορούσε και ποιοι άλλοι έκαναν χρήση της διάταξης που ψήφισε η ΝΔ, την οποία (διάταξη) ο κ. Χατζηνικολάου χρησιμοποίησε και διέγραψε την υποθήκη που είχε μπει το 2017 από την ΑΑΔΕ στο 1.485 τ.μ σπίτι του για χρέος 3.629.805€ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! (Φωτο 5)

Με τη συγκεκριμένη διάταξη έχασε το Δημόσιο τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξασφάλιση που είχε για τα υπέρογκα χρέη των εταιρειών του Ομίλου REAL; Ναι ή όχι;;;

2) Σε ποιες ενέργειες προχώρησες εσύ προσωπικά και εν γένει η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη κατά το χρονικό διάστημα από 7 Ιουλίου 2019 μέχρι 30 Μαρτίου 2023 για την είσπραξη των οφειλών της REAL GROUP;;;;

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου