Πηγαδάκια από τη σύσκεψη των αρχηγών -Ο σφιγμένος Τσίπρας, τα χαμόγελα και οι ατάκεςΕξερχόμενοι του Προεδρικού Μεγάρου οι πολιτικοί αρχηγοί το μόνο που είπαν στους δημοσιογράφους ήταν «καλημέρα σε όλους» -συγκεκριμένα, από τα μικρόφωνα ακούστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί κατέγραψαν την έξοδο των πολιτικών αρχηγών, με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Βελόπουλο να έχουν έναν σύντομο διάλογο, ενώ πίσω τους ακολουθούσαν ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.


Συζήτησαν για το ντιμπέιτ;


Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών κυκλοφόρησε η φήμη περί διαλόγου μεταξύ των αρχηγών για ντιμπέιτ, είτε μεταξύ όλων είτε μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα. Πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη διέψευσαν ότι συζητήθηκε κάτι τέτοιο, λέγοντας μόνο πως, αν υπήρξε όντως τέτοια συζήτηση, έγινε κατά την έξοδο στο πηγαδάκι Μητσοτάκη – Τσίπρα – Βελόπουλου.

Πάντως, συνεργάτες του πρωθυπουργού, ερωτώμενοι σχετικά, απάντησαν ότι δεν βλέπουν να υπάρχει ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ.H αποχώρηση των πολιτικών αρχηγών μισή ώρα μετά την προσέλευσή τους στην Προεδρία:

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου