ΠΑΤΡΑ: 7 χρόνια κάθειρξη στον οδηγό που προσπάθησε να σκοτώσει πασίγνωστο πατρινό επιχειρηματίαΣε 7 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μεικτο Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου ο 30χρονος πρώην υπάλληλος εταιρείας κούριερ που πριν από δύο χρόνια, και μετά από διαπληκτισμό με τον επιχειρηματία Νικήτα Σκάγια (φωτό) στην περιοχή της ΒΙΠΕ τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.


Ο Νικήτας Σκάγιας με χτυπήματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός του νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο επί μακρόν, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μετά το εξιτήριο.


Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε μεταξύ άλλων ότι «μπερδεύτηκε» και ότι αντί για πρώτη έβαλε όπισθεν. Το Δικαστήριο δεν επείσθη αφού στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος φαίνεται όλη η κίνηση του αυτοκινήτου και το πως φθάνει τον επιχειρηματία και τον χτυπά με φόρα! Είπε ακόμη ότι τηλεφωνούσε συνεχώς στο θύμα για να ρωτήσει για την υγεία του, κάτι που διέψευσαν οι μάρτυρες κατηγορίας


. Ο κατηγορούμενος μετά την καταδικαστική απόφαση άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος αφού του δόθηκε ανασταλτικός χαρακτήρας στην ποινή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα κατά  συρροή… μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.


Την ικανοποίησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης εξέφρασε ο νεαρός επιχειρηματίας συνιδιοκτήτης των ομώνυμων σφαγείων στην ΒΙΠΕ. Ο οποίος δήλωσε στην δίκη πως μετά τον διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή, ο κατηγορούμενος έκανε όπισθεν έχοντας σκοπό να τον σκοτώσει αφού κινήθηκε με τέτοια πρόθεση εναντίον του. Θα πρέπει να τονιστεί πως η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν ομόφωνη με ψήφους 7-0.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου