ΠΑΤΡΑ – ΜΙΝΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ: Νομίζουν πως είναι “Σουμάχερ” και προκαλούν ατυχήματα

Ακόμη και οι Πυροσβέστες που έφθασαν χθες στις 7.20 το πρωί πρώτοι στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος… δεν πίστευαν πως από αυτό το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο θα έβγαινε «ατσαλάκωτος» ο οδηγός του. Κι όμως ο νεαρός είχε μόνο μερικές γρατσουνιές στα χέρια και μία μικρή αιμορραγία στο μπράτσο. Είχε όντως «άγιο»! Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος οδηγούσε όχημα που εκινείτο ακριβώς πίσω, περιγράφει την σκηνή: «Ετρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, μετά το τούνελ και όπως πηγαίναμε προς τον κόμβο Κουρτέση επιχειρεί να κάνει προσπέραση σε ένα προπορευόμενο και χάνει τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο φεύγει αριστερά, προσκρούει στο διάζωμα, φεύγει δεξιά, σηκώνεται στον αέρα, αναποδογυρίζει, και πέφτει με τον ουρανό στην δεξιά πλευρά του δρόμου στο πρανές. Νόμιζα ότι ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Πλησίασα και τον είδα μια χαρά, όμως φανερά σοκαρισμένο»!

Επί τόπου βρέθηκαν πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν, ενώ διασώστες του ΕΚΑΒ του προσέφεραν πρώτες βοήθειες. Ερευνα για τις συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Πατρών. Είναι το δεύτερο «πανομοιότυπο» τροχαίο που συμβαίνει στην περιμετρική μέσα σε λίγες ημέρες. Προ ημερών είχε σκοτωθεί ο 25χρονος αθλητής στίβου, πάλι βγαίνοντας από το τούνελ, αλλά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ταμπάχανα.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου