ΠΑΣΟΚ: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας- Δουδωνής, Μάντζος, Χρονοπούλου οι τρεις πρώτοιΜε 6 γυναίκες και πολύ έντονη την παρουσία νέων προσώπων ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Παναγιώτης Δουδωνής και Δημήτρης Μάντζος καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας, σηματοδοτώντας τη δυναμική παρουσία της νέας γενιάς στελεχών.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν ότι οι δύο άνδρες θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του κόμματος προεκλογικά. Η Ελένη Χρονοπούλου είναι στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας εκπροσωπώντας – όπως της είχε προτείνει εδώ και μήνες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής – τον απόδημο Ελληνισμό.

Οι υποψήφιοι βουλευτές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής


Παναγιώτης Δουδωνής
Δημήτρης Μάντζος
Ελένη Χρονοπούλου
Αγάθη-Ρόζα Βρεττού
Κώστας Χρυσόγονος
Ιωάννα Τζουλάκη
Μαριζέτα Αντωνοπούλου
Ελένη Άννα Δημητρακούδη
Χρήστος Χρυσολωράς
Νίκος Σαργκάνης
Αχιλλέας Παπακώστας
Γρηγόρης Λαμπράκης
Γεωργία Καζά
Σίμος Γερασιμίδης
Νίκος Χριστοδουλάκης


Στην τρίτη θέση η Ελένη ΧρονοπούλουΗ κ. Χρονοπούλου ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταλάβει την τρίτη θέση, προκειμένου να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα θάρρους σε κάθε γυναίκα, αλλά ταυτοχρόνως να μην αφήνεται η αίσθηση ότι διεκδικεί προσωπικό όφελος.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου ο οποίος από το 2022 έχει στρατευθεί με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Στο πρόσωπο της καταξιωμένης ιατρού Ρόζας Βρεττού, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζει τη σημασία που έχει για τον ίδιο και για το κόμμα, η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η Ιωάννα Τζουλάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο σε Ελλάδα και εξωτερικό και το 2019 τιμήθηκε με το βραβείο L’Oréal Unesco για τις γυναίκες στις επιστήμες.

Η Ελεάννα Δημητρακούδη θεωρείται expert για τα θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έχει συμμετάσχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις και την υιοθέτηση της νομοθεσίας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου