Παρακαλάει να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ ο Ανδρουλάκης – Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚΑφού πρώτα στο ΠΑΣΟΚ έπαθαν μικρομεγαλισμό, στη συνέχεια είδαν κατάματα τη σκληρή πραγματικότητα.

Η ΝΔ και το μιντιακό κατεστημένο κάνουν στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη ότι έκαναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι γαλάζιες μονταζιέρες έχουν πάρει φωτιά και οι πλήρως εξαρτημένοι από το σύστημα Μητσοτάκη δημοσιογράφοι βγάζουν αφρούς με το ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι η ΝΔ – αν τα καταφέρει – βγάλει αυτοδυναμία. Μετά θα περιλάβουν ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ και θα λιβανίζουν το… υπεύθυνο ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την πλευρά του παρακαλάει και εύχεται η ΝΔ και ο Μητσοτάκης να κατακτήσουν την αυτοδυναμία. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχει σοβαρά προβλήματα.

Αν συνεργαστεί θα επιβεβαιώσει το ρόλο που διαδραματίζει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια ως βολικό συμπλήρωμα της Δεξιάς.

Αν δεν συνεργαστεί το κατεστημένο θα τον συντρίψει καθώς θα καταδείξει το ρόλο του ως παράγοντα αστάθειας, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι είναι η πολιτική δύναμη της σταθερότητας. Και ο Ανδρουλάκης έχει… σοβαρές εξαρτήσεις από επιχειρηματικούς παράγοντες που σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουν τρίτες εκλογές.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου