Παπανδρέου: Ο πολίτης έχει το δικαίωμα και την ευθύνη να πάρει την απόφαση για μια διαφορετική Ελλάδα [βίντεο]


Το μήνυμα ενόψει των επερχόμενων εκλογών πως ο πολίτης έχει το δικαίωμα και την ευθύνη να πάρει την απόφαση για μια διαφορετική Ελλάδα

έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον νόμο Αχαΐας, ο πρώην πρωθυπουργός σε δήλωσή του υποψήφιος βουλευτής στη συγκεκριμένη Περιφερειακή Ενότητα τόνισε: «Εδώ στους πρόποδες του Ερύμανθου, όπου έχουν γίνει αγώνες για τη δημοκρατία, εμπνεόμαστε από αυτούς τους αγώνες για να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική ανατροπή.

Ανατροπή, γιατί θέλουμε την ανάπτυξη για τον πολίτη και όχι την ολιγαρχία. Θέλουμε μια κοινωνία δικαιοσύνης και δικαιωμάτων και όχι αδικίας.

Θέλουμε απέναντι στην φτωχοποίηση και στις ανισότητες να έχουμε την Ελλάδα των πολλών δυνατοτήτων, της αισιοδοξίας και της αξιοπρέπειας. Αυτή, για εμάς, είναι η μεγάλη δημοκρατική ανατροπή που ενωμένοι θα κάνουμε στις επερχόμενες εκλογές».

Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου: «Με την απλή αναλογική υπάρχει μια απλή λογική, κάθε ψήφος μετράει. Και απαιτεί ο πολίτης με ευθύνη και με το δικαίωμα που ασκεί να αναλογιστεί ποια πολιτική θέλει να στηρίξει. Ποια προοπτική θέλει για την Ελλάδα, όχι απλώς το αν θα υπάρξει κυβέρνηση, γιατί κυβέρνηση θα υπάρξει, αλλά τι είδους κυβέρνηση, τι είδους Ελλάδα θέλουμε.

Έχει, λοιπόν, το δικαίωμα, αλλά και την ευθύνη, να πάρει την απόφαση για μια διαφορετική Ελλάδα. Εμείς πιστεύουμε σε μια Ελλάδα της αλλαγής και της δημοκρατίας.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου