Πανικός! Η Νέα Δημοκρατία εκπέμπει «SOS» για την ομιλία του Κυριάκου στη Θεσσαλονίκηραυγή αγωνίας στα μέλη – Με μήνυμα καλούν τα μέλη από την Αθήνα να παραστούν στην ομιλία του Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη!

ρόμος επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, μετά τις ντροπιαστικές δηλώσεις του πρωθυπουργού για τους συγγενείς των νεκρών στα Τέμπη, τους οποίους κατηγόρησε ανοιχτά για εργαλειοποίηση.

Στις προσπάθειες του κυβερνητικού επιτελείου (αλλά και των φιλοκυβερνητικών μέσων) να υποβαθμίσουν την αθιότητα, οι οικογένειες των θυμάτων απαντούν οργισμένοι, ενώ παράλληλα, η μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν στη συμπρωτεύουσα για τη μνήμη των θυμάτων αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μητσοτάκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη μετέθεσε την πολυδιαφημισμένη ομιλία του, για την Πέμπτη.

Μάλιστα, σε μήνυμα που έλαβαν μέλη της ΝΔ στην Αθήνα, το κόμμα εκπέμπει «το κόμμα εκπέμπει SOS» και τους καλεί να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως επίσης να πάρουν μαζί τους και φίλους τους, προκειμένου να «σωθεί» το επερχόμενο φιάσκο.

Scroll to Top

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική απορρήτου